Historien bag

Om mig

Gitte Holtemann

Hvem er jeg

Når jeg tænker efter, har jeg altid vidst, at jeg skulle arbejde indenfor dette område. Jeg skulle dog mange processer igennem, før jeg var klar til det. Jeg havde i mange år et ‘rigtigt’ karrierejob som it-konsulent i en medicinalvirksomhed. Selvom det på mange måder var et fantastisk job, som udfordrede nogle faglige sider, manglede jeg ‘noget’.

Dette ‘noget’ gjorde, at jeg drev længere og længere væk fra mig selv, og jeg endte med stress – ikke en, men 2 gange, før jeg for alvor forstod de sammenhænge, der styrede mit liv. Sammenhænge og ubalancer, der også trak spor længere tilbage end bare mit job.

For mig har Body SDS været det, der fik mig til at forstå sammenhængen mellem krop, sind og følelser og finde balancen igen.

Jeg interesserer mig meget for personlig udvikling, og for hvordan vi forløser de potentialer, vi hver især besidder. Jeg har erfaring med mange forskellige problematikker og bruger min indføling til at møde dig dér, hvor du har behov for det.

Det er en stor glæde og motivation, når jeg kan se, at fastlåste opfattelser opløser sig og falder på plads på en ny måde i mine klienter. Den indsigt, det afstedkommer, er så befriende, fordi den gør det klart, at udvikling er mulig. Det gælder både, når det handler om fysiske og psykiske blokeringer.

Jeg er vild med at tilegne mig ny viden, er meget nysgerrig og er ofte på kursus og til foredrag.

Jeg arbejder meget alsidigt og inddrager bl.a. ofte kosten og diverse kosttilskud, da jeg også har en ernæringsuddannelse. Fysisk er jeg meget begejstret for yoga, som lægger sig så fint op ad vores eget Body SDS-træningssystem.

Uddannelse

Erfaring

Gitte Holtemann, aut. Body SDS-behandler, åndedrætsterapeut og yogalærer. 

  • Bachelor i Ernæring, 1994
  • Jeg blev uddannet Body SDS-behandler i 2011 og har været selvstændig lige siden
  • I 2019 supplerede jeg med en uddannelse i Bevidst åndedræt hos Longer Exhale for at få endnu mere fokus på, hvad vejrtrækningen kan hjælpe os med. Åndedrætsteknikkerne bruger jeg i forbindelse med behandlingen.
  • I 2020 tog jeg en yogalæreruddannelse hos en af vores bedste yogalærere herhjemme; Simon Troels Krohn. Filosofien bag yoga inspirerer mig meget, så både tankerne bag og selve den kropslige tilgang bruger jeg også i min behandling. 
  • Udover grunduddannelsen som yogalærer har jeg også haft fornøjelsen af at være på kurser omkring ‘Yoga og alignment’ og ‘Yoga og vejrtrækningen’ hos Simon.

Jeg er hvert år på forskellige kurser og efteruddannelser – jeg elsker at udvide min horisont og diverse teknikker. Udover det er et krav i forhold til at være autoriseret Body SDS behandler og registreret alternativ behandler (RAB), så gør jeg det mest, fordi jeg ikke kan lade være. 

Se mine Body SDS kurser 

I København er jeg en del af klinikfællesskabet Human Copenhagen

I Roskilde er jeg en del af klinikfællesskabet Body, Mind and Peace

Det siger mine klienter

Anbefalinger