Træning

Dinkropsterapeut.dk

Aut. Body SDS behandler Gitte Holtemann

Body SDS grundtræning

Træning:

 

Vil du gerne mærke din krop på en ny måde?

Vil du gerne have en bedre kropsbevidsthed?

Vil du gerne kunne præstere bedre i din sport?

Vil du gerne forebygge skader?


 

Så tjek Body SDS træning ud!!


 


Træningen er en dybdegående og dynamisk træningsform, som sigter på at genopbygge og stimulere kroppen, så den bliver en stærk, levende og harmonisk enhed.


 

Tilmelding:

Pt  ingen hold. Jeg har været nødt til at udskyde opstart af nye hold, men regner med at  starte igen :-) Hold dig opdateret på min facebook-side: www.facebook.com/dinkropsterapeut.dkTilmelding: SMS til mig på tlf. 42151875

Pris: 1200 kr.  for 10 gange

Indbetales på konto: 3208 0010980690


 


Påklædning er trænings- eller løstsiddende tøj (ingen sko). Medbring yoga-måtte, hvis du har én ellers har vi underlag du kan låne (tag evt et håndklæde med, du kan lægge oven på ligge-underlaget).


 

I første del (1 time 10 min) trænes alle kroppens led og muskler grundigt, og der lægges stor vægt på åndedrættet og indlæring af ”gode vaner”, som kan forebygge skader. Specielt føddernes muskler og led bliver trænet meget, så kontakten til kroppens fundament genskabes.

 

Øvelserne vil blive gentaget igen og igen, så du som deltager opnår en centrering og koordinering af din fysiske krops livsenergi. Alle øvelser fremmer styrke og affjedringen i kroppens bevægelses-apparat og varmer samtidig kroppen op til de efterfølgende sammentrækkende og udvidende øvelser.


Anden del (20 min) består af smidigheds-, åndedræts- og massageøvelser (yoga-lignende øvelser), hvor du vil lære at påvirke dine begrænsninger med indføling omkring muskelstræk og -sammentrækning.


Træningen er både velegnet til dem, som ønsker at forebygge eller afhjælpe spændinger, skader, sygdomme eller stress og til dem, som ønsker at øge deres kropsbevidsthed og arbejde med de energi- og følelsesmæssige lag i kroppen.

 

En grundtræning svarer til at få en behandling og mange benytter denne træningsform til at hold krop og sind ved lige. Du skal være klar til at få sved på panden – til gengæld lover jeg dig at du under træningen får kontakt med nogle steder i din krop, som du ikke har været i kontakt med før:-)Bevidsthed, energi og smidighed til krop og sind

Anbefalinger:

'...Træningen er ikke ligefrem behagelig, men jeg er blevet afhængig, fordi jeg får det skønt bagefter...'

Læs mere om hvad klienterne siger


Gavekort:

Giv et gavekort til en Body-sds behandling.


Body-sds giver en følelse af mere plads i krop og sind

og

hjælper til at få bevidstheden ned i kroppen.