Om mig

Dinkropsterapeut.dk

Aut. Body SDS behandler Gitte Holtemann

Om mig:


Egentlig har jeg  altid vidst, at jeg skulle arbejde indenfor dette område, men jeg skulle mange processer igennem, før jeg var klar til det. Jeg havde i mange år et 'rigtigt' karriere job som it-konsulent i en medicinal virksomhed. Selvom det på mange måder var et fantastisk job, som udfordrede nogle faglige sider, manglede jeg 'noget'.


Dette 'noget' gjorde at jeg kom længere og længere væk fra mig selv og jeg endte med at gå ned med stress - ikke en, men 2 gange før jeg for alvor forstod de sammenhænge, der styrede mit liv. Sammenhænge og ubalancer, der også trak spor længere tilbage end bare mit job. For mig har Body SDS været det, der fik mig til at forstå sammenhængen mellem krop, sind og følelser og finde balancen igen.Jeg interesserer mig meget for personlig udvikling og for hvordan vi hver især forløser det potentiale vi besidder. Jeg har erfaring med mange forskellige problematikker og bruger min indføling til at møde dig der, hvor du har behov for det. Det er en stor glæde, når jeg kan se fastlåste opfattelser opløser sig og falder på plads på en ny måde i mine klienter. Den indsigt det afstedkommer, er så befriende, fordi den gør det klart at udvikling er mulig. Det gælder både når det handler om fysiske og psykiske blokeringer.

Jeg er vild med at tilegne mig ny viden, er meget nysgerrig og er ofte på kursus og til foredrag. Som autoriseret Body SDS behadler, deltager jeg selvfølgelig også på diverse Body SDS efteruddannelseskurser hver år.

Jeg arbejder meget alsidigt og inddrager bl.a. ofte kosten og diverse kosttilskud, da jeg også har en ernæringsuddannelse. Fysisk er jeg meget begejstret for yoga, som lægger sig så fint op ad vores eget Body SDS træningssystem.


Jeg blev uddannet Body SDS behandler i 2011 og har været selvstændig lige siden. I 2019 supplerede jeg med en uddannelse i Bevidst åndedræt for at få endnu mere fokus på, hvad vejrtrækningen kan hjælpe os med. Åndedrætsteknikkerne bruger jeg i forbindelse med behandlingen.
I 2020 tog jeg en yogalærer uddannelse hos en af vores bedste yogalærer herhjemme: Simon Troels Krohn. Filosofien bag yoga inspirerer mig meget, så både tankerne bag og selve den kropslige tilgang bruger jeg også i min behandling.Jeg har klinik i København, Holbæk og Roskilde. I København og Holbæk er jeg en del af et behandler-fællesskab og i Roskilde har jeg min egen klinik, ligesom det også er her jeg underviser i yoga og bevidst åndedræt.Links:

www.humancopenhagen.com

www.body-sds.dk

www.alternativ-behandling.dk (SAB)


 

 

Facebook:

Du kan også følge mig på Facebook på siden: dinkropsterapeut.dk


Body-sds på FB på siden: Body-sds
 


Body SDS træning:

Gør noget godt for digselv! Kom og vær med til træning.


Gavekort:

Giv et gavekort til en Body SDS behandling.