Behandling

Dinkropsterapeut.dk

Aut. Body SDS behandler Gitte Holtemann

Body SDS kropsterapi

Behandling:

Helt overordnet går behandlingsformen ud på at få kroppen til selv at forstå, hvad den skal gøre for at få det bedre. Behandlingen giver en følelse af mere plads i krop og sind og hjælper til at få bevidstheden ned i kroppen.


 

Før selve behandlingen: Hver session starter med en kort samtale, hvor du fortæller mig om der er noget vi specifikt skal arbejde med eller følge op på.

 


Under: Behandlingen består af specielle pulserende massageteknikker, som sætter gang i kroppen både på forsiden og bagsiden og fra hoved til fødder - dvs hele kroppen aktiveres og behandles. Undervejs mærker jeg hvad din krop fortæller mig og holder det sammen med hvad du indledningsvis har fortalt. Jeg spørger ofte ind til hvad jeg mærker. Åndedrættet er en vigtig del af behandlingen og bliver inddraget i det omfang, der er relevant for dig. Åndedrættet fortæller meget om, hvordan du har det og gemmer på et kæmpe potentiale, hvis der arbejdes bevidst med det.


 

Efter behandlingen: Det er meget forskelligt hvordan den enkelte reagerer på behandlingen. Nogle oplever træthed bagefter - andre friskhed, nogle går ind i en psykisk proces pga. de følelsesmæssige spændinger, der skabes kontakt til.

Følelsesmæssige reaktioner kan være: Vrede, sårbarhed, let til gråd, humørsvingninger. Det kommer som regel an på klienten, men vil være udtryk for hvad der er skabt kontakt til.

Fysisk kan reaktionerne være: Stor tørst, træthed, prikkende/summende fornemmelser i kroppen, ømhed, hyppige vandladninger, kortvarig utilpashed som f.eks. hovedpine, svimmelhed og/eller kvalme.

Overordnet er der ingen tvivl om at behandlingen løsner kroppen og sætter gang i en selvhelbredende proces. Det er vigtigt at drikke meget vand efter behandlingen, for at fremme udskillelsen af affaldsstofferne i kroppen.

 

Nyd den øgede kropsbevidsthed og giv efter for de signaler, som kroppen udsender for at skabe balance.


 

Mange oplever effekter af behandlinge som:

• Kontakt mellem krop og psyke

• Harmoni & Indre ro

• Smidighed i sind og krop

• Velvære & Overskud

• Livslyst & Selvtillid


 

Hvis der er reaktioner, som du bliver i tvivl om er du altid velkommen til at ringe eller SMS's til mig.


 

Lidt mere i detaljer om Body SDS behandlingen:

I behandlingen bruger jeg specielle pulserende massageteknikker, zonepunkter og aku-tryk til at få spændinger (både fysiske og psykiske) i musklerne til at slappe af samtidig med, at frigjorte affaldsstoffer bliver tømt ud. Pulseringen sætter gang i hele kroppen, så ilt og livsenergi kan komme helt ud i de perifere områder, samtidig med at affaldsstoffer kan transporteres væk. I Body-sds opleves dette ofte som en boblen/sitren i kroppen.


I behandlingen er der også stor fokus på leddene i kroppen, fordi disse er vigtige for at kroppen kan fungere godt. Et dårligt led kan lave så meget ubalance, at resten af kroppen bliver låst af dét ene led. Det er vigtigt at holde leddene så mobile som muligt, så næringsstofferne kan flyde frit ind i ledvæsken og opretholde et optimalt miljø i leddet.


Åndedrættet er vigtigt, fordi det er med til at skabe rum og overskud for kroppen. Jo mindre ilt kroppen får, des mere låser den. Og udåndingen er altafgørende for, at de mange affaldsstoffer, som kroppen via blodet trækker op til lungerne, kan komme ud. Hvis man fastlåser sit åndedræt, vil man opleve, at kroppen ikke giver slip på spændingerne og det gælder både de fysiske og psykiske. Men når man lærer kroppen at trække vejret ordentligt, kommer den i balance.


 

Som supplement til at få kroppen til at slippe spændinger og udrense for ophobede affaldsstoffer, kan vi også inddrage kost. Meget af det vi spiser og drikker er belastende for kroppen, så der kan være meget at hente ved at lave små eller større justeringer i kosten.

Jeg har beskæftiget mig meget med kost både gennem min gamle ernæringsuddannelse og gennem min Body SDS uddannelse. I Body SDS er diverse kosttilskud, udrensningskure og fasteforløb en rigtig effektiv metode til at slippe ophobede giftstoffer - gevinsten er en fantastisk følelse af frihed og lethed i kroppen.


 

  Se mere om Body SDS her!

 


Body SDS terapi afhjælper

fx problemer i forhold til:

 

• Smerter i ryg, nakke,

   skulder

• Bækken, hofte, knæ

• Museskader

• Snurrende og sovende

  fornemmelser i fingre

• Træthed i lænden

• Akut hold i nakke, ryg

• Idrætsskader (akutte/

  overbelastning)

• Hovedpine og migræne

• Svimmelhed

• Mave/tarmproblemer

• Fordøjelse

• Gigt

• Stress og depression
HUSK AT DRIKKE MASSER AF VAND EFTER BEHANDLINGEN!

(renser de frigivne affaldsstoffer ud)