Anbefalinger

Dinkropsterapeut.dk

Aut. Body SDS behandler Gitte Holtemann

Anbefalinger:


Michael Tødten:

For nogle år siden læste jeg "Mit indre rum" af Ole Kåre Føli, men følte ikke jeg havde noget at bruge bogen til. (Den handler om SDS). Da jeg så senere fik "rastløse ben" bestilte jeg 3 Body-SDS behandlinger hos Gitte. Det var en meget behagelig oplevelse, og jeg mærkede en bedring både i benene og min almene tilstand i øvrigt . Dernæst er jeg gået i gang med SDS træning. Træningen er ikke ligefrem behagelig, men jeg er blevet afhængig, fordi jeg får det skønt bagefter. Når øvelserne kan mærkes mest - og det kan de - spreder Gitte en god stemning med sit smittende grin, og vi der træner, kan holde det ud!


Lene Stensgaard Hansen:

For mig var det en helt vidunderlig oplevelse at indløse det gavekort, jeg havde fået af mine børn i mors dags gave. Ældgamle følelser som vrede og sorg kom væltende op til overfladen. Det var som at være et helt andet sted, mens behandlingen stod på. Gitte er en virkelig behagelig terapeut. Efterfølgende har jeg haft det, som om der er blevet skrabet noget urgammelt slam væk. Jeg er blevet lettere i krop og sind. Jeg vil virkelig anbefale Gitte og hendes behandling.


Janne Andersen:

Jeg havde i flere måneder gået med en masse spændinger i nakken og resten af kroppen, som til sidst kom til udtryk i depression og angst. Efter at have været i Gittes hænder følte jeg mig meget mere afslappet end jeg havde i lang tid.

Gitte er rigtig sød og god til at skabe en afslappende stemning hvor jeg kunne føle mig tryg og hvor jeg kunne åbne op. Det er helt sikker ikke sidste gang jeg har besøgt Gitte :)


Helle Madsen:

Jeg var til behandling hos Gitte, da jeg har gået med hovedpine igennem ca 25 år. Efter første behandling var jeg meget træt og havde hovedpine. Jeg sov fra jeg kom hjem, til næste morgen. Der vågnede jeg op uden hovedpine og med super meget enegi. Det var en dejlig oplevelse. Nu er der gået en uge. Har været hovedpine-fri det meste af ugen. Kun meget lidt hovedpine, som ikke har påvirket mig særligt de sidste 2 dage. Nu var jeg så igen til behandling i dag, for 2. gang. Jeg er ikke lige så træt efter denne gang. Men har det godt i min krop og er super glad . Glæder mig til om 14 dage, så kommer jeg igen. Tak Gitte, du er fantastisk.


Malene Will:

Det var virkelig en oplevelse at møde dig og din empati over for mennesker, er da fantastisk.. det var rart at blive mødt, og du kunne se en ved hjælp af kroppen anede ikke at den kunne huske så meget og gemte det. Følte mig helt tryg og lyst til at åbne op til dig..og super god massage. Helt høj er man. Tak for det og du ser mig helt sikkert igen. Du kan varmt anbefales til alle.., det var fantastisk at få lov at prøve.


Stine Jespersen:

Jeg har gennem ti år haft store problemer med mavesmerter. Kom tilfældigt i behandling hos Gitte og efter få behandlinger gik det bedre med maven. Jeg har fået diagnosen nervøs tyktarm, da lægerne ikke kunne finde ud af hvad der var galt. Jeg har aldrig spekuleret over, at det kunne være noget psykisk som er kommet efter en skidt barndom. Dette gjorde Gitte mig bevidst om og hjalp mig med og det går nu langt bedre:)

Jeg kan varmt anbefale behandling hos Gitte, som er en dejlig person som du føler dig tryg ved at åbne op for, da behandlingen jo også tager sig af det psykiske:)

Kærlig hilsen Stine


Lisbeth Bringsholm:

Jeg har gennem det seneste år været under Gittes kyndige hænder! Med slidgigt i ryggen og gener efter en rygoperation, har Gitte formået at lindre min dagligdag. Men ikke nok med at det fysiske blev løsnet op, så har hun også med sit dejlige væsen, en evne til at løse op for det psykiske. Man føler sig tryg og behandlingerne gør en stor forskel.

Mange hilsner

LisbethTanja Kilbæk Ramgil:

Jeg har ved flere lejligheder benyttet mig af Gitte's Body SDS behandlinger og kan VARMT anbefale det til alle der har ondt et sted i kroppen eller blot har brug for lidt selvforkælelse og øget velvære...

Gittes fantastiske personlighed gør at du fra første øjeblik føler dig tryg og i de bedste hænder. Gitte har et nærvær i sine behandlinger og en viden på sit område, der er helt unik!

Når jeg er gået fra behandlingen har jeg følt mig let i hele kroppen - både psykisk og fysisk:-)

Hun får mine BEDSTE anbefalinger!!

Mange hilsner

Tanja


 

Body SDS træning:

Gør noget godt for digselv! Kom og vær med til træning.


Gavekort:

Giv et gavekort til en Body SDS behandling.


Hvorfor vælge Body SDS - det her skriver Inge:

'Jeg har i et halvt år gået til behandling hos Gitte. Jeg er 62 år og har

haft et traumatisk liv med mange tab. Jeg har prøvet mange forskellige

terapiformer både fysiske og psykiske, men body sds er for mig det bedste af

alt, fordi det kombinerer begge dele. Jeg er utrolig taknemmelig over jeg

endelig fandt den behandling der virker. Min selvforståelse, selvaccept og

selvomsorg har fået plads i mit liv, og mine fysiske skavanker fylder ikke i

samme omfang, det er en glæde og befrielse at få behandling. For mig er

forløbet længere end det halve år, men der sker nye opdagelser hver gang, og

jeg stortrives ved disse forandringer, så jeg anbefaler på det varmeste

behandlingen.