Om mig

Dinkropsterapeut.dk

Body SDS behandling og træning

Om mig:

Jeg hedder Gitte Holtemann, er født i 1966 og mor til 2. Jeg er uddannet Body SDS behandler fra 2008-2011 og begyndte at behandle i 2009. Jeg lever af at behandle idag.

 

Egentlig har jeg altid vidst at jeg skulle arbejde indenfor dette område, men der skulle gå lang tid, før jeg var klar til det. Jeg havde i mange år et 'rigtigt' karriere job, som it-konsulent i en medicinal virksomhed. Selvom det på mange måder var et fantastisk job, som udfordrede nogle faglige sider mig, manglede jeg 'noget'. Dette 'noget' gjorde at jeg kom længere og længere væk fra mig selv. For mig har Body SDS været det, der fik mig til at finde balancen igen.

 

Jeg interesserer mig meget for personlig udvikling og for hvordan vi hver især forløser det potentiale vi besidder. Jeg har erfaring med mange forskellige problematikker og bruger min indføling til at møde dig der, hvor du har behov for det. Det er en stor glæde, når jeg kan se fastlåste opfattelser opløser sig og falder på plads på en ny måde i mine klienter (og i mig selv). Den indsigt det afstedkommer, er så befriende, fordi den gør det klart at udvikling er mulig. Det gælder både når det handler om fysiske og psykiske blokeringer.

 

Jeg er vild med at tilegne mig ny viden, er meget nysgerrig og er ofte på kursus og til foredrag. Jeg deltager selvfølgelig også på diverse Body SDS efteruddannelseskurser hver år.

 

Jeg arbejder meget alsidigt og inddrager bl.a. ofte kosten og diverse kosttilskud, da jeg også har en ernæringsuddannelse. Fysisk er jeg meget begejstret for yoga, som lægger sig så fint op ad vores eget Body SDS træningssystem, som jeg også jævnligt underviser i.

 

Jeg har klinik i Holbæk og Roskilde. I Holbæk er jeg en del af et behandler-fællesskab og i Roskilde har jeg min egen klinik, ligesom det også er her jeg har mit grundtræningshold.

 

 

Links:

 

www.husetiholbaek.dk

www.body-sds.dk

www.alternativ-behandling.dk (SAB)

 

Facebook:

Du kan også følge mig på Facebook på siden: dinkropsterapeut.dk

 

Body-sds på FB på siden: Body-sds

 

Huset i Holbæk på FB på siden: Huset i Holbæk

https://www.facebook.com/pages/Huset-i-Holbæk/179683435409463

 

 

 

Dinkropsterapeut.dk * Gitte Holtemann * Mobil 42151875 * CVR: 33818645 * Behandler i Roskilde og Holbæk.

Body SDS træning:

Gør noget godt for digselv! Kom og vær med til træning.

 

Gavekort:

Giv et gavekort til en Body SDS behandling.